ΣΚΑΪ & Πάνελ - Οι βδέλλες -


Σαν τις βδέλλες έχουν προσκολληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αυτά τα δημοσιογραφικά και γραφικά εκτρώματα της νέας γενιάς των δημοσιογράφων. Ένα πλυντήριο ξεπλύματος της Χρυσής Αυγής ο λόγος τους,  φερέφωνα των συμφερόντων τού καναλιού και των εκάστοτε πολιτικών αρχηγών που σχετίζονται. 
Τι, με θεωρείται υπερβολικό; 
Για να δούμε, είμαι;

Γι' αυτήν την βδέλλα της ενημέρωσης, τον Μπογδάνο, τα ρατσιστικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής θα μπορούσαν να είναι προάγγελοι μιας επανάστασης σαν του 1821... εμμέσως πλην σαφώς...  


____________________________________________ 

Πάμε τώρα στην έτερη βδέλλα/δημοσιογράφο, τον Πιτταρά. Για να δούμε τι δήλωσε, με τον Μπογδάνο να "ψιλοσυμφωνεί":


Να πέσει λέει "μαύρο" σε Facebook/Twitter, για τα σχόλια επικρότησης των χρηστών προς την βομβιστική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο. Η δουλειά ενός αληθινού δημοσιογράφου και όχι αυτής της τυχάρπαστης μαριονέτας, θα ήταν να αναλύσει αυτήν την τάση του κόσμου. Να αναδείξει όλα όσα προκάλεσαν αυτήν την αντίδραση.
____________________________________________ 

Τελευταίο άφησα τον αθλιότερο όλων, τον Πορτοσάλτε. Στο πρώτο βίντεο, έχει το θράσος να συγκρίνει την απόπειρα δολοφονίας του Παπαδήμου, με την δολοφονία του Καποδίστρια:


Στο δεύτερο βίντεο, σε έναν στημένο παραλληλισμό τού καλού και κακού μπάτσου. Μας εκθειάζουν και πάλι τον Παπαδήμο. Ακούγεται δε, ο Μπογδάνος να λέει "Πρέπει να την προστατέψουμε την δημοκρατία"...

____________________________________________ 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αυτά βέβαια δεν συμβαίνουν μόνο στον ΣΚΑΪ, αλλά και στην συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ. Είναι καταδικασμένη η κοινωνία όπου, οι κυβερνήσεις είναι ο βοσκός κι η δημοσιογραφία το τσοπανόσκυλο. Ε το ποιος είναι το κοπάδι το γνωρίζετε ήδη.

Κ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κύκνειο άσμα...

- Έκθεση -

- Αμαρτωλάγιες σκέψεις -

- Τιποτένιο ποίημα -

Εμφάνεια - Ποιητική Συλλογή (ανθολογήσεις, κριτικές)